Senaattorionnittelut! Aluekokouksissa ja Tahkolla 9 uutta Senaattoria!

Kansallisessa vuosikokouksessa Tahkolla sekä aluevuosikokouksissa yllätettiin joukko ansioituneita nuorkauppakamariaktiiveja senaattoriarvolla. Tuoreimmat senaattorimme ovat:

Jonna Engblom #74115, Keskuspuiston Nuorkauppakamari

jonnaJonna on vaikuttanut jo toista vuosikymmentä superaktiivisesti niin omassa kamarissa, alueella, kansallisella kuin kv-tasolla. Kun tämä innokas JC haki kamariinsa, häneltä puuttui vielä useampi vuosi kamarin kirjoittamattomasta 26 vuoden alaikärajasäännöstä. Hän teki kuitenkin kamarin silloiseen IPP:hen niin suuren vaikutuksen, että tämä pisti oman maineensa likoon hänen puolestaan ja sanoi, että tätä valintaa ei tarvitse katua. Eikä ole tarvinnut. Hänen tarmonsa ja energiansa on tarttuvaa ja on kantanut koko kamaria noista vuosista lähtien. Hän on JC suurella sydämellä. Jo 17 vuotta sitten oli nähtävissä tämä hetki.

 

Miia-Hannele Vuori #74119, Pirkanmaan Nuorkauppakamari

M-H VuoriKamaritoiminta sytytti Miia-Hannelen liekkeihin! Hänellä oli halu kasvattaa kamaria, ohjata ihmisiä eteenpäin alueelle, kansallisiin ja kansainvälisiin kokouksiin ja virkoihin.  Vastuunkantoa hän on osoittanut projektipäällikkyyksien ja puheenjohtajuuden lisäksi toimiessaan mm. aluejohtajana. Miia-Petterinä paremmin tunnettu tehopakkaus on jakanut perinnetietoa, ansioitunut nykyisen kamarin perustajana ja kotiuttanut uusia koejäseniä. Vahvana kamarin kannattelijana hän on toiminut yhä senior adviserina, ansioitunut kummina ja kummikouluttajana, aktiivisena kampanjoijana ja tuonut jäsenvalintatoimikuntaan räjähtävää toimeen tarttumista.

 

Ulla Vilkman #74120, Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari

ullaUllan vahvuus on asioihin tarttuminen ja niiden loppuun asti vieminen. 2007 Ulla rohkeasti harppasi koejäsenestä puheenjohtajaksi ja käynnisti pitkäjänteisen tekemisen, jonka seurauksena kamarimme on noussut elinvoimaisten kamarien joukkoon.

Toiminnallaan Ulla on tuonut aluetta ja keskusjärjestöä lähemmäksi jäseniä ja innostanut muita hakeutumaan alueelle ja kansallisiin tehtäviin. JC-toiminnan näkyvyyttä Ulla on edistänyt mm. yhteiskunnallisten projektien kautta ja toimimalla aktiivisesti kauppakamarin valiokunnassa. Ulla on ollut jo vuosia SE kamarimme tukihenkilö, jolta kysytään usein mielipidettä ja asiantuntemusta asiassa kuin asiassa.

Hanna-Kaisa Koivisto #74122, Lahden Nuorkauppakamari

Hanna-KaisaHanna-Kaisa on toiminut sekä Mikkelin että Lahden nuorkauppakamareissa aktiivisesti liittymisestään saakka. Hän on pitkällä JC-urallaan toiminut aktiivisena kouluttautujana, kouluttajana ja projektityöntekijänä sekä tapahtumien järjestelijänä vastuuvirkojensa ohella niin alueellisesti kuin kansallisestikin. Hän on kannustanut uusia jäseniä hakeutumaan vastuutehtäviin sekä osallistumaan alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin kokouksiin ja koulutuksiin. Hanna-Kaisa on pitkällä JC-urallaan vaikuttanut positiivisesti useampaan ihmiseen kuin osaamme edes kuvitella. Hän on aina valmis auttamaan pitämättä itsestään tai tekemisestään meteliä.

 

Seija Heikkinen #74116, Kajaanin Nuorkauppakamari

SeijaJos Kajaanin Nuorkauppakamarilta kysytään, Seija Heikkinen on Super. Oli kysymys kouluttamisesta, projektitoiminnasta, JC-tietotaidosta, verkostoitumisesta tai uusien jäsenten tukemisesta, Seija Heikkinen on Super. Seijan paikallisessa, alueellisessa ja kansallisessa nuorkauppakamaritoiminnassa on yhdistynyt määrätietoisuus, rohkeus, vastuunkanto, tavoitteellisuus, ymmärrys nuorkauppakamaritoiminnan tarkoituksesta sekä vahva halu edistää sitä. Seija on vaikuttanut rakenteisiin ja kohtaamiinsa henkilöihin erityisesti esimerkillään ja halullaan olla tukemassa myös muiden kehittymistä.

 

Klaus Sirén #74118, Tampereen Nuorkauppakamari

Klaus SirenHenkilöllä on takanaan poikkeuksellisen pitkä JC-historia. Hän on toiminut lukemattomissa projekteissa projektiryhmän jäsenenä, projektipäällikkönä ja toiminut vuosien ajan oman kamarinsa hallituksessa sekä äskettäin merkittävässä virassa myös kansallisella tasolla. Omassa kamarissaan henkilön saavutuksia on kunnioitettu lukuisilla palkinnoilla. Suomalaiset JC:t tuntevat hänet erityisesti pitkiltä puhujamatkoilta, sillä eurooppa- ja maailmankokoukset sekä kansainväliset koulutukset ovat vieneet miestä jo kahdeksan vuoden ajan. Hän on kansainvälisesti yksi Suomen tunnetuimpia kamarilaisia.

 

Seija Komulainen #74123, Ylä-Savon Nuorkauppakamari

???????????????????????????????JC:n arvoa mittaavat kamarivirat, palkinnot ja päällikkyydet. Seijalla löytyy näitä kaikkia, mutta tärkeintä on JC-sydän. Seijassa näkyy kaksi merkittävää ominaisuutta, jotka heijastuvat positiivisena voimana koko järjestölle – nöyryys ja luotettavuus. Ihminen, joka kertoo saaneensa järjestöltä niin paljon, ettei koskaan voi maksaa sitä takaisin, luo innostusta ympärilleen. JC, joka ei jätä koskaan lupaustaan lunastamatta, tehtävää tekemättä eikä ystävää tukematta. Yli 10 vuotta kamaritoimintaa tarkoittaa lukemattomia kokouksia, koulutuksia ja tapahtumia, jotka ovat vieneet vapaa-aikaa. Ne ovat antaneet paljon Seijalle, kotikamarille, alueelle sekä koko järjestölle.

 

Ville Järvenpää #74124, Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari

Villellä onVille0002 ollut suuri merkitys kamarinsa kehityksessä ja kasvussa. Puheenjohtajana hän uskalsi sitouttaa kamarin vaativaan projektiin, jonka ansiosta kamarissa syttyi todellinen JC-kipinä ja positiivinen tekemisen meininki. Ville on tunnettu jämptinä JC:nä, joka sparraa muita pilke silmäkulmassa. Johtajana hän on innostaja ja delegoija; hyödyllisiä ominaisuuksia kasvavassa kamarissa. Hän on toiminut aktiivisesti kamarissaan mutta on haastanut itseään myös alueellisella ja kansallisella tasolla viestintäjohtajana. Kansallisena viestintäjohtajana hän oli mukana luomassa tiedotuksen kehitysohjelmaa, joka palkittiin Maailmanpalkinnolla v. 2014.

 

Mervi Vuorinen #74126, Lohjan Nuorkauppakamari

merviHän on näyttänyt omalla esimerkillään, kuinka käyttää tilaisuus olla nuorkauppakamarissa: omassa kamarissaan 11 projektipäällikkyyttä, 7 kamarivirkaa – ja saanut näistä kaikkiaan 8 palkintoa. Kamarin edustaminen paikallisissa luottamuselimissä, osallistuminen kamaristrategian tekemiseen sekä kouluttautuminen JCI Presenteriksi. Vuoden Tulokas alueella ja Vuoden Alueprojektipäällikkö ja lopulta – Aluejohtaja. Jollei lauantai-illan tv-kattaus ole hänellä hallussa, niin ei tarvitse ihmetellä – kaikkiaan hän on ollut alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti kaikkiaan käsittämättömässä 57:ssä kokoustapahtumassa. Ja tällainen into tarttuu!

 

Aikaisempi julkaisija: SNKK / Johanna Lundan, Susanna Kahrinen, Jani Wahlman
http://nuorkauppakamarit.fi/senaattorionnittelut/
http://nuorkauppakamarit.fi/senaattorionnittelut-22015/

You may also like...