SENAATTORIMAJOITUKSET MAAILMANKOKOUKSESSA 3.-8.11.2015 KANAZAWA, JAPANI

Arvoisat Senaattorit!

Järjestömme 100 v juhla lähestyy vauhdilla. Juhlakokous pidetään Japanin Kanazawassa, pienehkö kaupunki länsirannikolla Honsun saaren keskiosissa. Kaupunki on upea, ihmiset ystävällisiä, kaikki lähes kävelymatkan säteellä. lisäksi historiaa, linnoja, temppeleitä ja yksi Japanin kauneimmista puistoista. Odotettavissa todella lämminhenkinen kokous!

Kaupungin koko ja sijainti asettavat nyt pieniä ongelmia aikataulujen ja logistiikan suhteen. Kaupungin keskustan majoitusvaihtoehdot uhkaavat loppua nopeasti, varsinkin kahden hengen huoneet ovat jo nyt ”kortilla”! Lisähaasteen tuo se, että huonekiintiöitä ei voi etukäteen varata vaan jokaisen pitää itse käydä ne varaamassa JCI:n sivuilta https://amarys-jtb.jp/jci2015/.

OHJE MAJOITUSVARAUKSEN TEKEMISEEN

Japanissa on kolmasosa hotellin kapasiteetista savullisia huoneita, näitä on hyvin jäljellä. Lisäksi yhden hengen huoneita on myös saatavilla. yhden hengen huoneet ovat suhteessa ihan edullisia. Lisäksi hotellien tähtiluokitus tarkoittaa sitä, että kahdenkin tähden hotellit ovat erittäin siistejä, vain palvelut ovat vaatimattomat.

Kokouksen aktiviteetit sijoittuvat rautatieaseman läheisyyteen, myös hotelleja on tällä alueella runsaasti. Jos majoitus on kauempana niin taxi on Japanissa erittäin edullinen vaihtoehto varsinkin Suomeen verrattuna

Ehdotan, että yritätte majoitusta seuraavista;

  • Kanazawa Manten Hotel Ekimae
  • Daiwa Roynet Hotel Kanazawa
  • APA Hotel Kanazawa Ekimae

Jos näihin saisimme suomalaiset senaattorit niin olisimme lähellä kokouspaikkoja ja samalla myös toisiamme!

Oman haasteensa aiheuttaa siirtyminen Kanazawaan. Lähin lentokenttä on Komatsussa ja sinne yhteyksiä vähän, eniten ehkä Hanedasta (Tokion sisämaankenttä).

Junien ongelma on se, että niihin ei ole varattu matkatavaroille tiloja. Japanilaiset liikkuvat yleensä käsimatkatavaroin ja lähettävät isot matkalaukut erikseen, näin myös minä aina siellä teen, halpaa ja nopeaa. Oman ongelmansa luo rautatieasemien koko ja siellä liikkuminen isojen matkalaukkujen kanssa.

Kolmas vaihtoehto on bussi, tätä suosittelen tässä tapauksessa. Olemmekin varanneet tämän mahdollisuuden senaattoreille Nagoyan kentälle josta on lyhin matka Kanazawaan Omalla tilausbussilla suoraan hotellille läpi kauniin ”ruskantäyteisen” vuoristomaiseman, paluu rauhassa maanantaina ja yöpyminen Nagoyassa. Näin hoidamme nuo kulkuyhteydet mahdollisimman joustavasti. Jukka Jokinen #68362 on varannut meille senaattoreille jonkin verran edullisia lentopaikkoja Nagoyaan sopiville päiville.

Olen vieraillut Kanazawassa kaksi kertaa, viimeksi maaliskuun ensimmäisellä viikolla ja voin lämpimästi suositella kaupunkia teille kaikille!

Jarmo Talasrinne #56207
Senaatin Past Pres 2008-2009

 

 

Liitteet:

 

 

You may also like...