Suomen Senaatin Vuosikokous 14.-16.8.2015 Kokkolassa – Meri, musiikki ja memories!

Tarjolla merellistä ja tervantuoksuista tunnelmaa!

Perjantaina aloitamme viikonlopun perinteisellä golfturnauksella Suomen neljänneksi vanhimman golfseuran kentällä. Iltapäivän oheisohjelmassa päästään myös aitoon meritunnelmaan Tankarin risteilyn merkeissä. Illalla meriteemaa jatketaan tulojuhlassa.

Lauantai-aamu alkaa seminaarilla, jossa kuulemme tiukkaa ja mielenkiintoista asiaa mm. ”orkesteroinnista” sekä mielenkiintoisen tarinan yrityksestä, jolla on hieman erilainen arvomaailma. Kuulemme myös yhden Suomen parhaimmaksi työpaikaksi palkitun kasvuyrityksen toimitusjohtajaa aiheesta motivaatio. Lounaan jälkeen historian havinasta kiinnostuneille on tarjolla mm. ainutlaatuinen tutustumiskierros vanhankaupungin eli Neristanin miljööseen ja tarinoihin. Ja merikaupungissa kun ollaan, löytyy ohjelmasta myös lauantaina merimatka Tankarin majakkasaarelle sekä yritysvierailu veneteollisuuteen.

Suomen kolmanneksi vanhimman purjehdusseuran merenrantapaviljonki tarjoaa upeat merenrantapuitteet lauantai-illan merihenkiselle ja tunnelmalliselle Gaala-illallemme.

Seuraa ilmoitteluamme ja hyödynnä rekisteröitymisen avauduttua early bird-hinnat.

Tervetuloa Keski-Pohjanmaan maakuntakeskukseen Kokkolaan viettämään merellinen viikonloppu Suomen parhaassa seurassa!

You may also like...