InSide Out15 – SNKK:n Vuosikokous Tahkolla 17.-19.4.2015

Nuorkauppakamarilaisuus on vaikuttamista ja viestintää. Hallitsetko sinä vaikuttamisen tavat digitalisoituvassa maailmassa? Suomen Nuorkauppakamareiden Vuosikokous 2015 järjestetään Tahkolla 17.-19.4.2015 Kuopion ja Siilinjärven Nuorkauppakamareiden yhteistyönä. Kokouksen teemana on digitalisoituminen ja kestävä kehitys.insideout15_logo_w8

 

 

 

 

Tahkon kansallisen Vuosikokouksen pääpuhujina toimivat Digitialist Networkin pääsihteeri VILLE TOLVANEN ja median moniottelija TUOMAS ENBUSKE. Pääpuhujien lisäksi tarjolla on lukuisia sekä teemaa tukevia että JC-koulutuksia. Tarkemmin ohjelmaan ja oheisohjelmiin voit tutustua kokouksemme nettisivuilta http://www.iso15.fi.

Senaattoreille järjestetään lauantaina Tahkolla oma suljettu tilaisuus, “Senaattori-seminaari”. Seminaari järjestetään Tahkovuoren huipulla rinneravintola Pehkussa. Huipulla upeissa maisemissa nautitaan runsaasta brunssista ja kuunnellaan mielenkiintoisia puhujia:

  • Nilsiän kaupungin emerituskaupunginjohtaja, Siilinjärven Nkk:n kunniajäsen JORMA AUTIO esittelee Nilsiän kaupunkia ja Tahkon kehityshistoriaa teemalla NILSIÄN IHMISSUDET LYÖVÄT VENTTIÄ KORVESSA.
  • Valmiuspäällikkö, majuri MARKO KORHONEN kertoo maanpuolustuksesta nykyisessä puolustuspoliittisessa tilanteessa ja avaa myös kuulijoille suomalaisten puolustusyhteistyötä ruotsalaisten kanssa teemalla KARJALAN LENNOSTO TÄNÄÄN.

Takaisin kokoushotellille siirrytään siten, että senaattorit ehtivät kuulemaan kokousviikonlopun pääpuhujia.

HUOM! Senaattori –seminaariin on rajoitettu osallistujamäärä eli 50 nopeimmin ilmoittautunutta pääsee mukaan! Seminaari brunsseineen sisältyy rekisteröitymismaksuun (Huom! Jos osallistut seminaariin, älä rekisteröityessäsi varaa kokouslounasta). Ilmoittautumiset (pitää tehdä rekisteröinnin lisäksi): mari.kiema(at)gmail.com. Välitättehän kutsua myös kamareidenne kunniajäsenille, koska seminaariin on myös heidän mahdollista osallistua!

Löydät meidät kattavasti sosiaalisesta mediasta:

https://www.facebook.com/insideout15

http://www.instagram.com/insideout_15

http://www.twitter.com/insideout2015

Rekisteröidy nyt ja ole mukana kevään kovimmassa nuorkauppakamaritapahtumassa!: http://www.iso15.fi/rekkarointi

Lämpimästi tervetuloa Tahkolle!

You may also like...