Vientitykin palkintojenjako Business Day -näyttelyssä Lahdessa 20.11.

BUSINESS DAY, BUSINESS UP -ILTAMAT JA BUSINESS-PIKKUJOULUT – kaikki samana päivänä Lahdessa! Nyt on hyvä syy matkustaa Lahteen vaikka pidemmältäkin – luvassa on huikea päivä, jolloin voit kerätä vuoden parhaat kontaktit kerralla!

Business Day

Päätapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa 20. marraskuuta 2014. Tässä yrityselämän erikoistapahtumassa luvassa on yritysten liiketoiminnan hoitamiseen liittyvien laitteiden, materiaalien, palveluiden ja alihankintojen erikoismessutapahtuma. Business Day 2014 -tapahtuman pääteemana on myynti ja tapahtuman yhteydessä toteutetaan suomalais-venäläinen sijoittajafoorumi Rubicon Forum 2014. Maksuttomalle ohjelmafoorumin lavalle nousevat mm. energisistä esityksistään kiitosta saanut ”puhuva pää” Pasi Rautio, Hupparihörhö Sami Kuusela sekä luovuuden asiamies Mato Valtonen.

 

LNKK-Business-Day-2014-esitMessuosasto Lahden Nuorkauppakamarilta

Nyt saat edullisesti messuosaston Lahden Nkk:n kautta. Osaston varanneet saavat tarvittaessa apuja rakentamisessa ja messuvalmennusta omille edustajilleen. Tarvittaessa messuosasto voidaan toimittaa myös ihan aitona avaimet käteen -pakettina, jolloin palveluun kuuluu niin osaston suunnittelu ja toteutus kuin messuflyerit, julisteet ja käyntikortitkin.

Business Up -iltamat, Vientitykin palkintojen jako ja huikeat Business-pikkujoulut

Messupäivän jälkeen samassa tilassa jatketaan näytteilleasettajille ja kutsuvieraille tarkoitetuilla Business Up -iltamilla, joita seuraa huikeat Business-pikkujoulut Lahden Seurahuoneella. Business iltamissa jaetaan myös nuorkauppakamareiden Vientitykki -palkinto. Business-pikkujouluissa on luvassa elävää musiikkia, yllätysohjelmaa, rentoa keskustelua ja tietysti viehättävää seuraa. Lippujen hinta on 15 euroa ja niitä voi tilata jo etukäteen Lahden Nuorkauppakamarilta.

Tilaa Business-pikkujoulujen ennakkoliput täältä!

Lisätiedot :
Business Day-projektipäällikkö Pasi Pasanen,
p. 044-577 4011 pasi.pasanen(at)jcilahti.fi

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.